Перейти до публікації
Український форум з охорони праці

Рекомендовані повідомлення

Добрий день. Підскажіть будь ласка як діяти в такій ситуації. Виробнича д-ця ТП-РП виконує роботу по профілактичному обслуговуванню підстанцій 10/0,4 кВ. В цей самий час виробнича д-ця підрозділу маркетингу та збуту(далі ПМіЗ) хоче поставити облік на стороні 10 кВ в цій самій підстанції.
"Чи необхідно виробничій д-ці ПМіЗ виписувати наряд на встановлення лічильника якщо вони будуть включені в наряд виробничої д-ці ТП-РП як члени бригади? Якщо так то які записи повинні бути в таблиці 2 наряду" (Відповідальні за технічний стан обладнання і нормальну роботу підстанцій і розподільчих пунктів 10/0,4 кВ виробнича д-ця ТП-РП).
Дякую http://ohrantruda.com/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.png

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Не зовсім ясна ситуація. На скільки зрозуміло з Вашого запитання роботи в ТП виконують одночасно підрозділи одного енергетичного підприємства? Якщо так, тоді, на мою думку, наказом по підприємству формуємо об'єднану (відповідно підготовлену) бригаду, призначаємо відповідальних осіб, а далі діємо згідно з ПБЕЕС та ваших внутрішніх НД. Це, при наймі не є протиріччам до діючих вимог.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Добрый день! Хотел проконсультироваться. Ремонт, ревизия электродвигателей находящихся в резерве выполняются по какому наряду-допуску электрическому или повышенной опасности(НД-90) ?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×
×
  • Створити...